State Congrats to Grads with a Fun Sock Gift

Geplaatst door Nick G op

Het is het afstudeerseizoen rond de Verenigde Staten, en dat betekent bovendien dat het een zegen is om seizoen te geven aan iedereen van jullie fijne mensen met een alumni in jouw leven! Ongeacht of je iemand kent die verder gaat van de middelbare school, naar school of een postuniversitair programma, we denken dat leuke nieuwsgierigheidssokken een ongelooflijke methode zijn om de prestatie te stampen.

Waarom sokken? Hier zijn slechts een paar buitengewone redenen:

Ze zijn vermakelijk! Je zou natuurlijk een beetje geld in een kaart kunnen steken, net als elke andere persoon, maar dat klinkt helemaal niet zo leuk. Zinloze sokken gaan alleen maar over vermaak en afgestudeerden hebben een beetje plezier verdiend na al hun ijverige werk!

Ze zijn gematigd. Op ongeveer $ 10 per paar of minder maken vreemde sokken een geweldige zegening die niet alle beschikbare bronnen opbrandt. (Het plezier is helemaal van mij!)

Ze zijn belangrijk. Afstudeerdag is een grote beproeving, en nieuwsgierigheid sokken zijn een buitengewone blijk van een dergelijke uitzonderlijke gebeurtenis. Bied deze aan je afgestudeerde aan om te dragen terwijl ze hun bevestiging ontvangen, en ze zullen zich die ongebruikelijke minuut herinneren telkens wanneer ze hun sokkast openen.

Ze zijn van hemzelf. Met onze gigantische vastberadenheid van vele voorbeelden, is het allesbehalve moeilijk om je zegen op het karakter van je afgestudeerde af te stemmen. Ongeacht of je zinloze stijlen nodig hebt zoals het jackass-ontwerp hierboven of iets identificerend met de nieuwe roeping van je afgestudeerde, we hebben je beveiligd.

Hier hebben we een aantal sets van onze site met de hand geplukt die buitengewone beslissingen zijn voor afstudeerders, maar we schrijven je ook voor dat je de handige jachtbalk op onze site gebruikt om de ideale sets te vinden voor je unieke soort alumni.

Je kunt niet slecht eindigen met een inzichtelijke zegen die wordt ingevuld als een blijk van een ongewone afstudeerdag. Sokken met bewegende uitdrukkingen en symboliek zijn een ongelooflijk alternatief.

Het is een festival, toch? Geef je afgestudeerde een kans om te laten gratis met een voorbeeld dat de snickers te brengen, van onze bekende Smart Ass sokken tot feestelijke traktaties.

Waar ben je afgestudeerd op afgestudeerd? School, een ander beroep? We hebben heel veel voorbeelden die expliciet zijn voor specifieke velden, waardoor een uitzonderlijk uitzonderlijk cadeau ontstaat.

Wanneer u veel sets kiest, realiseert u zich dat uw afgestudeerde zal vereren, herinnert u ons dat we u ook charmante zegeningsverpakking aanbieden met mousseline-pakketten en regenbooggaren! Wat meer is, is dat bij toeval je bij voorkeur aan je afgestudeerde een kans hebt gegeven om hun eigen sokken te selecteren. Geschenkbonnen zijn een buitengewoon alternatief.

Deel dit bericht← Ouder bericht